هترکده آتیه کار » چگونه از زعفران نگهداری کنیم تا خواص آن از دست نرود

چگونه از زعفران نگهداری کنیم تا خواص آن از دست نرود

چگونه از زعفران نگهداری کنیم تا خواص آن از دست نرود

به خاطر داشته باشید زعفران را در محیطی تاریک، خشک، خنک و دور از نور و رطوبت نگهداری کنید. بهترین ظرف نگهداری زعفران در درجه اول ظرف‌های فلزی و بعد ظرف‌های شیشه‌ای رنگی هستند. ظرف‌های پلاستیکی برای نگهداری مناسب نیستند زیرا در مدت کوتاهی از اسانس و مرغوبیت زعفران کم می‌شود.

بهتر است هنگام مصرف آن را پودر کنید. اگر زعفران به صورت پودر مصرف شود، رنگ بیشتری می‌دهد. برای بهتر پودر شدن زعفران نیز بهتر است آن را با هاون‌های کوچک که از مرمر ساخته شده‌اند به صورت گرد درآورید.

نگهداری زعفران مهم است چرا که در صورت نگه‌داری نامناسب، به مرور زمان اسانس آن تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزه‌ی آن کاسته می‌شود و مرغوبیت آن از دست می‌رود.

2000

البته بهتر است که زعفران تازه‌تازه آماده و مصرف شود تا خواصش بیشتر حفظ شود. اما برای نگهداری طولانی‌تر در یخچال باید زعفران را بدون قند یا هر افزودنی دیگری بسایید و با آب کاملاً جوشیده به میزان بسیار کم حل کنید. حال زعفران را قدری روی سماور یا کتری دم کنید.

البته برخی افراد نیز زعفران را با یخ آماده می‌کنند و اتفاقا رنگ خوبی هم می‌دهد به این صورت که یک تکه یخ را روی زعفران ساییده شده می‌گذارند تا آب شود.

اگر به سوالاتی که ذهن شمارا درگیر خود کرده و در مورد زعفران است در همین جا بیان کنید تا کارشناسان پاسخگوی آن باشند . امیدواریم لذت برده باشید.

زعفران ایرانی



موضوع : خبر برگزیده روز, خبرهای ویژه, مدیریت مصرف, یادداشت ها
برچسب ها : ,

مطالب مرتبط:
نویسنده : مدیر   |   تاریخ: یکشنبه, ۶ تیر ۱۳۹۵   |  

یک دیدگاه بگذارید


SEO Company Los Angeles
تمامی حقوق مطالب برای وب سایت هنرکده آتیه کار محفوظ است

طراحی: سایت ستاپ